Hirdetés
. Hirdetés

A színesség öt árnyalata

|

A hagyományos színek mellett fehéret vagy átlátszó réteget is képes nyomtatni az OKI új készüléke.

Hirdetés

Az OKI Systems (Magyarország) a mai napon bemutatta öt színes digitális LED nyomtatóját, amelyben a hagyományos, CMYK színek mellett fehér szín vagy átlátszó fényes réteg direkt nyomtatására is képes. A vállalat nemcsak az innováció, de az értékesítés területén is kiváló eredményeket mutathat fel: az elmúlt hat hónapban 15 százalékos növekedést ért el kitűzött céljainak megfelelően.

Hirdetés

Már Magyarországon is elérhető az OKI legújabb készüléke, az ES9541, amely jelentősen átalakíthatja a grafikai szolgáltatások piacát. Az elsősorban grafikai stúdiók, produkciós cégek és egyéb kreatív munkacsoportok számára kifejlesztett készülék irodai környezetben is elérhetővé teszi azt a technológiát, amely korábban csak drága és nagyméretű litografikus vagy szitanyomással volt kivitelezhető.

Lehet egy színnel több?

A négy nyomdai alapszín, vagyis a cián, a magenta, a sárga és a fekete mellett a készülékben helyet kapott egy ötödik festékkazetta is, amely tetszés szerint használható tiszta fehér szín vagy átlátszó fényes fedőréteg felvitelére. A fehér festék lehetővé teszi a direkt nyomtatást sötét papírra, illetve textíliák és különböző anyagú ajándéktárgyak dekorációját transzferpapír segítségével. A fényes festék pedig kisebb felületek lakkozására használható, így prémium minőséget kölcsönöz a nyomatoknak.

 

A készülékek kompatibilisek a Fiery XF Version szoftverrel, amely speciális színkezelést tesz lehetővé, optimalizálva a színmélységet és a nyomtatási minőséget. Az OKI ES9541 elnyerte a "Best of Viscom 2013" díjat a vizuális kommunikációs iparág egyik legrangosabb seregszemléjének számító Viscom kiállításon.

15 százalékos pénzügyi növekedés

Az OKI Systems (Magyarország) Kft. az új készülékek bevezetése mellett a már meglévő termékek értékesítésére is nagy hangsúlyt helyezett, ezáltal 2013. április és szeptember között 15 százalékkal növelte árbevételét az előző év azonos időszakához képest. A cég ezzel a legnagyobb arányú fejlődést produkálta a közép-kelet európai régió OKI leányvállalatai között. A cég árbevétele az elmúlt fél évben 399 millió Ft volt, amelynek 25 százalékát tette ki az eszközök, míg 75 százalékát a kellékanyagok értékesítése.

"Büszkék vagyunk rá, hogy a 2013-as pénzügyi év első féléves adatai alapján máris sikerült elérnünk az idei évre kitűzött céljainkat, amelyeket elsősorban a multifunkciós készülékek és eredeti OKI kellékanyagok értékesítésével, illetve a házon belüli professzionális nyomtatás támogatásával valósítottunk meg. Továbbra is kiemelt stratégiai területnek számít az OKI-nál a grafikai iparág, amelynek speciális igényeit innovatív négy- és öttoneres, fehér szín előállítására is képes készülékeinkkel igyekszünk kielégíteni" - mondta Tamás Loránd, az OKI kelet-közép európai piacokért felelős regionális pénzügyi vezetője.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.