Hirdetés
. Hirdetés

A Telekomnál a volt Albacomp-vezér

|

Novembertől Pukler Gábor a Magyar Telekom megalakuló új üzleti területek és üzletfejlesztési üzletágának senior tanácsadója.

Hirdetés

November elejétől a Magyar Telekomnál folytatja pályafutását Pukler Gábor, az Albacomp korábbi vezérigazgatója. A távközlési cégnél a szakember senior tanácsadó lesz az újonnan megalakuló új üzleti területek és üzletfejlesztés üzletág keretein belül. Pukler Gábor közvetlenül Simó György vezérigazgató-helyettes munkáját segíti. Pukler még 2006 májusában csatlakozott az Albacomphoz, a cégtől való távozását idén szeptemberben jelentették be. A megüresedő vezérigazgatói pozíciót Minárovits János vette át, aki az Albacomp alapítója és résztulajdonosa is egyben.

A bejelentés kapcsán Pukler Gábor akkor úgy nyilatokozott, hogy az Albacomppal való szakítás a saját döntése volt, nem egy másik vállalat csábította el.

Pukler 2003 júniusától az Axelerónál a direkt értékesítési osztály vezetőjeként működött, 2005. május 1-jétől pedig a T-Online Magyarország (korábban Axelero Internet) értékesítési vezérigazgató-helyetteseként is dolgozott.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.