Hirdetés
. Hirdetés

A Twitteré a TweetDeck

|

A brit cégért az Ubermedia is versenyben volt, de a Twitter végül alaposan rájuk licitált.

Hirdetés

Hosszú leánykérés után végül a TweetDeck igent mondott a Twitter kérésére, a mikroblog-szolgáltató ugyanis a tegnapi napon hivatalosan bejelentette, hogy felvásárolja a népszerű Twitter klienst.

"Az akvizíció egy fontos mérföldkő számukra" - írta a vétel kapcsán Dick Costolo a Twitter vezére a blogjában. "A TweetDeck segítségével a brandek tulajdonosai, a kiadók, a marketing szakemberek és mások egy erős platformra tehetnek szert, amely képes valós időben megjeleníteni a fontos beszélgetéseket és véleményeket" - tette hozzá később.

 

 



"A változás elkerülhetetlen, de a csapatunk változatlan lesz, főhadiszállásunk Londonban marad, változatlan termékekkel és fókusszal, sőt az így elérhetővé vált támogatás és erőforrásokkal még nagyobbra nőhetünk, és még nagyobb kihívások elé nézhetünk" - írta Iain Dodsworth a kliens oldali alkalmazást fejlesztő cég vezérigazgatója.

A felek egyelőre nem hozták nyilvánosságra a vételi árat, de több forrás szerint végül 40 milliárd dollárban állapodtak meg. Utóbbi összeg egyébként jócskán meghaladja az Ubermedia korábbi ajánlatát, amely a pletykák szerint 6 milliárd dollár volt.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.