Hirdetés
. Hirdetés

A VB-láz ellenére csökkennek az LCD árak

|

Több elemző is arra számított, hogy az idei futball világbajnokság hatására megnő az LCD televíziók ára, mivel az óriási kereslet készlethányhoz vezet majd. Ám ez szerencsére nem így let.

Hirdetés

A nagyméretű 37 és 42 hüvelykes LCD panelek ára 15 dollárt esett, míg a főként számítógépekhez használt 17 és 19 hüvelykes monitorok öt dollárral lettek olcsóbbak május végére a WitsView Technology elemzői szerint. Mindig kéthetente vizsgálják felül a a gyártók az LCD termékek árait, ez azonban a végfelhasználók részéről csak később lesz érzékelhető.

A legnagyobb keresletnövelő tényező jelenleg a futball világbajnokság, köszönhetően a tömérdek reklámnak, amelyek mind ezt használják fel a termékek népszerűsítésére. Most tényleg érdemes odafigyelni, mert megéri LCD televíziót vásárolni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.