Hirdetés
. Hirdetés

A Vodafone fejlesztői portált indit

|

A Vodafone Betavine a mobiltelefonok és az internet közötti közeledést ösztönzi, célja a mobilalkalmazások fejlesztésének bátorítása.

Hirdetés

A Vodafone Betavine a Web 2.0 egyes elveit alkalmazza a kutatásfejlesztésre a mobil és internetes kommunikációs térben, különösen nagy hangsúlyt fektetve a nyíltságra, az együttműködésre és a kollektív intelligenciára. A Vodafone szerint rendkívül fontos ösztönözni és elősegíteni a tehetségeket a mobilalkalmazások területén. A kizárólagos cél az, hogy a fejlesztők számára platformot biztosítson, ahol találkozhatnak a hasonló érdeklődésű személyek, és gazdagítják a szélesebb értelemben vett iparágat. A Vodafone Betavine a kereskedelmi tevékenységet megelőző együttműködési terület, és nem kötődik közvetlenül a Vodafone kereskedelmi funkcióihoz.

A webhely működésének első szakasza az alkalmazások fel- és letöltésére összpontosít, ösztönözve minden érdeklődőt, hogy megossza ötleteit és alkalmazásait a közösséggel, valamint, hogy az alkalmazásokat tesztelni és finomítani lehessen.

A webhely iránt általánosságban érdeklődő látogatók megtekinthetik azokat a projekteket, letöltéseket és fórum-megbeszéléseket, amelyek a Vodafone Betavine közösséget éppen foglalkoztatják. A regisztrált felhasználók hozzáférhetnek az alkalmazások letöltéseihez, kísérletezhetnek velük, és bekapcsolódhatnak a webhelyen folyó általános beszélgetésbe, segíthetik az alkalmazás fejlesztését. A fejlesztők létre hozhatják saját projektterüket, leírhatják és blogolhatják koncepciójukat, valamint feltölthetik alkalmazásaikat.

A jövőben kiírnak tanulói pályázatokat is, és egy nyílt forráskódú zóna nyílik a Vodafone Betavine Forge weboldalon keresztül, valamint egy sor fejlesztői API-t biztosítanak olyan kommunikációs funkciókhoz, mint a szöveges és képes üzenetküldés.

A regisztráció ingyenes a webhely látogatói számára, amennyiben ellenőrizhető kapcsolattartási adatokat adnak meg. Ezután a felhasználó Betavine bétatesztelő lehet, és hozzáférési jogot kaphat a teljes letöltési listához, ahelyett, hogy hozzáférése csak az alkalmi látogatók szűkebb listájára korlátozódna.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.