Hirdetés
. Hirdetés

A wi-fi kapcsolatot teszi tönkre a Windows 10 javítása

|

A VPN kapcsolatot megszakító hiba megszüntetésére kiadott frissítés a vezeték nélküli kapcsolatot bénítja meg egyes PC-ken.

Hirdetés

Hirdetés

Pár napja rendkívüli javítást adott ki a Microsoft a Windows 10-hez a több számítógépen a VPN kapcsolatot megszakító hiba kijavítására. Azért volt szükség a sürgős frissítésre, mert a koronavírus-járvány miatt sokan dolgoznak otthonukból, és a biztonságos kapcsolat érdekében VPN-t (virtuális magánhálózatot) használnak.

Internetes fórumokon azonban néhány felhasználó arról számolt be, hogy a KB4554364 jelű folt megszakítja a wi-fi kapcsolatot, ami hasonlóan komoly kellemetlenségeket okoz az érintetteknek, mint a VPN-használatot akadályozó hiba.

Ráadásul sokan sietve telepítették a frissítést, hogy minél előbb megszabaduljanak a problémától, cserébe pedig kaptak egy másikat a nyakukba.

Szakértők szerint egyelőre nincs jobb megoldás, mint a frissítés eltávolígása, ez azonban visszahozza az eredeti VPN hibát.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.