Hirdetés
. Hirdetés

A Windows 10 felturbózott kalkulátorának hasznos funkciója

|

Az időtervezést könnyíti meg a Számológép dátumszámítási szolgáltatása.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows 10 legújabb, October 2018 Update nevű kiadásának számológépét több új szolgáltatással bővítette a Microsoft. Az egyik közülük a dátumszámítási lehetőség, melynek segítségével meg tudjuk állapítani például, hogy két dátum között hány nap telik el, illetve, hogy adott számú nap múlva milyen dátumot írunk majd.

Indítsuk el a Számológép programot, és a legördülő menüben válasszuk a Dátumszámítás tételt. A megváltozott felületen alaphelyzetben a dátumok közötti különbség kiszámítását végezhetjük el. Adjuk meg a kezdő és a záró dátumot, és a program automatikusan megadja a napok számát.

Ha a Napok összeadása vagy kivonása lehetőséget választjuk a legördülő menüben, a program a kezdő dátum és az év/hó/nap formátumban kért időtartam megadása után kiszámolja, hogy ennyi idő elteltével milyen dátumot írunk majd (az Összeadás opció kiválasztásakor), illetve ennyi idővel ezelőtt milyen dátumot írtunk (a Kivonás opció kiválasztásakor).

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.