Hirdetés
. Hirdetés

Jót tesz a Windows 10-nek a Windows 7 agóniája

|

Az öreg operációs rendszer közelgő halála felélénkítette a továbbfejlesztéseket.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows 7 támogatásának közelgő beszüntetése a közeljövőben rohamosan felgyorsítja az átállást a Windows 10-re, és a serkentő hatása már most érzékelhető, állítja a Microsoft.

Az első negyedéves üzleti eredményekről beszámolva a cég egyik vezetője, Amy Hood elmondta, hogy elsősorban a cégeknél tapasztalják a továbbfejlesztési buzgalom megélénkülését..

Az üzleti eredmények azt mutatják, hogy a Windowsnál az OEM nem-Pro bevétel 7 százalékkal csökkent, míg az OEM Pro bevétel 19 százalékkal nőtt, és ez jelentős mértékben a Windows 7-ről Windows 10-re történő vállalati áttérések eredménye.

A teljes Windows OEM bevétel 9 százalékkal nőtt a negyedévben, míg a Windows Commercial termékek és a felhőszolgáltatások rekord nagyságú, 26 százalékos bővülést produkáltak.

Hood szerint a tendencia folytatódik a mostani negyedévben is, mivel most már tényleg vészesen következik a Windows 7 nyugdíjazása.

A Windows 7 ma még a második legelterjedtebb asztali rendszer, az életciklusa azonban 2020. január 14-én befejeződik, ekkor kapja meg ugyanis az utolsó hivatalos frissítést.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.