Hirdetés
. Hirdetés

A3-as Sharp multi kisirodáknak: lényeg az ár-érték

|

Fő szempont az ár-érték arány

Hirdetés

Az új MX-2301N közleményében nagy nyomtatási sebességet és kiváló nyomtatási minőséget ígér a gyártó. Folytatódni látszik a Sharp korábbi stratégiája, hogy költség kímélés céljából, a jobb ár-érték arány érdekében alapkiépítésben készülékei azokat a funkciókat tartalmazzák, amelyek valóban előnyösek a legtöbb irodai dolgozó számára. A Sharp a képminőség terén is további javulást ért el egy teljesen újfajta toner és developer alkalmazásával.

 

A közlemény szerint az MX-2301N számos hathatós, beépített biztonsági szolgáltatással bír. Több opcionális kiegészítő is választható a készülékhez, amelyek között megtalálható a fax funkció, a további papírfiókok, valamint egy helytakarékos belső finisher egység, amely egyszerű rendezésre, kapcsozásra és lyukasztásra képes.

 

 

sharp mx-2301n
 

 

 

Az MX-2301N képes a legfrissebb Sharp OSA (Nyílt Rendszerarchitektúra) alkalmazások futtatására. Az OSA révén a felhasználók közvetlenül az MFP kezelőfelületéről is elérhetik a vállalati alkalmazásokat, így időt takarítanak meg azáltal, hogy nem kell visszatérniük számítógépükhöz, és kevesebb lépésben végezhetik el az egyes feladatokat.

 

 

A távoli kezelőfelület lehetővé teszi a rendszergazda számára, hogy saját számítógépén pontosan ugyanazt lássa, mint a végfelhasználó, így távolról is megváltoztathatja a beállításokat, bemutathatja a felhasználónak bizonyos funkciók használatát, valamint számos hibát a hálózaton keresztül is elháríthat.

 

 

Manuálisan aktiválható a készülékben az energiatakarékos üzemmód, amellyel az energiaigényen kívül az üzemeltetési költségek is csökkennek, az új MX-2301N modellt olyan egyedülálló technológiával is ellátták, amely az éjszakai energiafogyasztást egy wattra mérsékli: Ez elegendő a faxok fogadásához. Az MX-2301 tökéletesen megfelel az Energy Star 1.1 előírásoknak.

 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.