Hirdetés
. Hirdetés

Acer TravelMate P6, fokozott biztonsággal

|

Kifejezetten (nagy)vállalati felhasználóknak hozta létre a távol-keleti vállalat legújabb laptopját.

Hirdetés

Acer TravelMate P6
Acer TravelMate P6

Az Acer új TravelMate P6 sorozata (13,3, 14 és 15,6 colos kijelzővel) kifejezetten arra született, hogy olyan rugalmasságot és biztonságot nyújtson, amire üzleti környezetben szükség lehet. Annak érdekében, hogy az üzleti felhasználók számára szükséges teljesítményt biztosítsa, a laptopok a harmadik generációs Intel Core processzorok és az Intel vPro és AMT 8.0 technológiák előnyeit használja ki, mely lehetővé teszi a házon belüli vagy kiszervezett IT számára, hogy kezelje a szoftver és hardver vagyont a szervezeten belül. Lehetőség van a rendszer távoli javítására, az operációs rendszertől vagy annak állapotától függetlenül, és a cég is megvédhető a szoftver-támadások ellen.

A vizuális teljesítményt a processzorba integrált Intel HD Graphics 4000 biztosítja, mely révén nagyfelbontású videók tekinthetők meg, Windows kiterjesztett asztal támogatással bír és valósidejű videoszerkesztést kínál.

Az Acer ProShield megóvja a notebookot a nem kívánt hozzáféréstől a BIOS szinttől egészen az alkalmazás szintig. A rendszer tartalmaz rendszer-indulás előtti azonosítást (pre-boot authentication - PBA) BIOS/HDD jelszóval, alternatív Windows bejelentkezési lehetőséget a beépített ujjlenyomat-olvasón keresztül, és TPM jelszót az adatvédelem céljából. A kritikus fájlokat biztonságban tudhatja, ha titkosítva tárolja őket a személyes biztonsági meghajtón (Personal Secure Drive - PSD). A File Shredder segédprogram révén véglegesen törölhet nem kívánt fájlokat vagy mappákat a számítógépről, a helyreállítás lehetőségét kizárva.

Az Acer BioProtection ujjlenyomat megoldás, rendszerindulás előtti azonosítás funkcióval ellátva, a notebook védelem első szintjét képviseli. A Trusted Platform Module (TPM) megoldással együtt garantálja a kliens platform sérthetetlenségét. A TPM továbbá lehetővé teszi a biztonságos tárolást és biztonsági típusú mutatók figyelését. Az Acer Backup Manager jóvoltából a fontos adatok biztonságban vannak a balesetektől vagy összeomlástól is, az adatok és fájlok biztonsági mentése révén, míg az Acer eRecovery Management igény szerinti helyreállítást biztosít.

A sorozat beépített lopás-gátló megoldásokat is tartalmaz: az Intel Anti-Theft technológia egy hardver-alapú biztonsági mechanizmus, mely megvédi a PC-t még akkor is, ha azt ellopják vagy elvész, miközben az Absolute Software terméke, az Absolute Data Protection (ADP) lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nyomon kövessék PC-jüket. Ezek a megoldások együtt lehetővé teszik, hogy a felhasználók távolról töröljenek fájlokat, vagy lefagyasszák az ellopott notebookot a megkerüléséig, és megszerezzék földrajzi helyzetét is.

A laptop csatlakoztatható az Acer ProDock dokkolóhoz, melyen olyan I/O csatlakozók találhatók meg, mint az USB 3.0/2.0 csatlakozók, Display Port, DVI, HDMI és VGA csatlakozó, ergonomikus kivitele révén pedig a kábelek biztonságosan, gabalyodás nélkül elvezethetőek. Az Acer ProDock kompakt dizájnja jóvoltából bármilyen helyen elfér, és egy-pontos csatlakozást biztosít a notebookoknak.

A távol-keleti vállalat P6 sorozatának magnézium-alumínium ketrecben elhelyezett rugalmas tokja egyenlően eloszlatja a külső erőhatásokat és extrém nyomásnak is képes ellenállni. A fém-ötvözet zsanérban megerősített tekercs gondoskodik a maximális tartásról; míg az Autolock tulajdonság révén a notebook fedele szorosan zár, hogy az LCD megfelelő védelmet kaphasson.

Az Acer Magyarországon minden TravelMate notebookhoz 3 év gyártói garanciát biztosít.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.