Hirdetés
. Hirdetés

Adjon nevet az új Androidnak: a Google várja az ötleteket

|

Bárki tehet javaslatot a keresőkirály weboldalán.

Hirdetés

Az egyik legnehezebb feladat egy Android változat elkészítésekor a névadás, mondta Dave Burke, a mobil operációs rendszer fejlesztésének vezetője a Google I/O konferencián. Ezért aztán úgy döntött a Google, hogy nem fárasztja munkatársait ezzel a problémával, hanem a felhasználókat kéri meg arra, javasoljanak ők nevet az egyelőre csupán Android N néven emlegetett rendszernek. Aki úgy érzi, van egy jó ötlete arra, hogy miképpen hívják majd a következő Androidot, az android.com/n weboldalon adhatja meg javaslatát.

 

Aki pedig a Nexus 5X, 6, 6P, 9 vagy Pixel C eszközt használja, az Android.com/beta oldalon juthat hozzá az Android N legújabb béta-változatához. Jó tudniuk azonban, hogy ez a verzió még nem olyan stabil, mint egy végleges kiadás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.