Hirdetés
. Hirdetés

Adobe Creative Suite 2 angol-magyar szótár

|

Elkészült az a speciális szakszótár, amelyben a CS2 csomagban használt angol szavakat, és azoknak - a Winsoft magyarítási munkája során lefordított - magyar megfelelőit találhatjuk meg.

Hirdetés

Az Adobe Creative Suite 2 szoftvercsomaggal használható segédeszköz nem egy hagyományos értelemben vett szótár, hiszen egy angol szónak nem feltétlenül a valós jelentése került bele, hanem ahogyan az a szó fordítva lett. Jó példa erre az opacity szó, amelyet - programtól függően - 4-féle változatban fordítottak le, aszerint, hogy milyen funkciót takar. Mindez azt is jelenti, hogy nem fogjuk benne megtalálni az összes létező angol kifejezést, csak azokat, amelyekkel találkozhatunk a CS2 szoftverek használata során. Az angol-magyar mellett letölthető a magyar-angol változat is.

A szótárak a Winsoft és a Trans-Europe Kft. szellemi termékei és tulajdonai. PDF formátumban szabadon letölthetőek, a linkek - hivatkozással - kitehetőek weboldalakra, egyéb terjesztés pedig a fenti cégek engedélyével lehetséges.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.