Hirdetés
. Hirdetés

Adobe Design Achievement Awards 2006

|

Tudunk-e még Jókor álmodni ezen az Éhes bolygón? Vagy csak Névtelen arcok vagyunk egy Kerítés mögött? Vajon ez a Lehetséges világok legjobbika?

Hirdetés

Az Adobe kihirdette az idén hatodik alkalommal megrendezésre került Adobe Design Achievement Awards nevű művészeti versenyének győzteseit a torontói Royal Ontario Museumban rendezett ünnepségen.

Ez a verseny azokat a tehetséges grafikus designer, fotós, illusztrátor, animátor, digitális filmkészítő diákokat ismeri el és jutalmazza, akik általában a világ legjobb design-, film- és broadcast-iskoláinak hallgatói is egyben. A legújabb Adobe termékek segítségével több mint 1 800 diák pályázott összesen 24 országból.

A döntősök nyertek egy torontói utat a díjátadó rendezvényre, illetve látogatást tehettek a terület legnevesebb stúdióiba, az első díjazott pedig ezenfelül 5 000 dolláros pénzjutalmat és Adobe szoftvereket is kapott. A legnagyobb lehetőséget viszont az jelenti a döntősök számára, hogy az iparág vezető stúdióiban gyakornoki lehetőséget kapnak, illetve műveiket több rendezvényen (pl. ZeroOne fesztivál, Sundance) is bemutatják.

A győztes munkák az alábbi hivatkozásra kattintva tekinthetők meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.