Hirdetés
. Hirdetés

Adobe médiaszerver-alternatíva

|

Ha szerverünkön streamelhető médiát, esetleg videokonferencia-beszélgetést szeretnénk, ezentúl a Wowza Media Server is rendelkezésünkre áll.

Hirdetés

A Wowza Media Server gyakorlatilag ugyanarra képes, mint az Adobe Media Server, hasonlóan az RTMP (valósidejű adatátviteli protokoll) technológiát alkalmazza, és médiák közvetítésére képes az interneten a az Adobe Flash Player felhasználói számára.

A szoftvert teljes mértékben a Media Server alternatívájaként fejlesztették, hogy a programozók számára egy flexibilis alkalmazást nyújtsanak, mindezt elérhető áron.
A program jelenleg béta változatban van, de csatlakozhat bárki a teszteléshez.

A Wowza Media Server Java 5 alatt fut, így bármelyik Java kompatibilis gépen futtatható, a szerver biztonságos működtetéséhez a készítők 1 GB memóriát és duál processzoros gépet ajánlanak. A kliens oldalon a Flash 7 vagy későbbi verzióval kompatibilis a szerver.

A Wowza szerverét a következő célokra lehet használni:
- Stream-elésre (élő videó, eLearning)
- Videó felvétel (videó blogolás, videó e-mail)
- Videó chat (chat szobák, konferencia beszélgetések)
- Játékok (multi player játékok)

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.