Hirdetés
. Hirdetés

Ahol nagyon szeretik a Windows 10-et

|

Az amerikai védelmi minisztériumban nem kevesebb, mint négymillió számítógépet frissítettek a Windows legújabb változatára.

Hirdetés

Hirdetés

Bejelentette az Egyesült Államok védelmi minisztériuma, hogy majdnem teljesen végrehajtották a Windows 10 operációs rendszerre való áttérést, mivel a szervezet négymillió számítógépének túlnyomó többségére telepítették már a szoftvert. A hosszú áttérési folyamat eredeti határideje 2017-ben volt, ezt nem sikerült teljesíteni többek között a fellépő kompatibilitási problémák miatt. A nehézségeket az okozta, hogy egyes PC-ket a bennük lévő elavult hardverelemek és nem futtatható szoftverek miatt át kellett alakítani ahhoz, hogy fogadni tudják a legújabb Windowst

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.