Hirdetés
. Hirdetés

AiGuru: zenélő Skype telefon

|

Az Asus készüléke ugyan még nem főzi meg a kávét és nem is takarít ki, de eme hiányosságok mellett a digitális otthon nélkülözhetetlen üdvöskéje lehet.

Hirdetés

A telefonok világában eddig GPS vevőket és okostelefonokat gyártó Asus idén ősszel vezeték nélküli Skype telefont dobott a piacra - mely a Skype telefonok között elsőként egyben zenetelefon és távirányító is -, vagyis ahogy a sajtóközlemény jellemzi, az otthoni digitális technológia hamisítatlan képviselője. Az AiGuru S1 névre hallgató Skype telefon elsősorban Wi-Fi kapcsolaton keresztül kommunikáló készülék, vagyis vezeték nélküli internetes kapcsolaton keresztül bonyolíthatók le vele a Skype telefonhívások, illetve ennek segítségével kapcsolódik a számítógéphez is. A telefon hatótávolsága a gyártó adatai szerint házon belül 30 méter, házon kívül 100 méter, de ez nyilván az egyéni adottságoknak megfelelően változhat.

A gyártó nagyszerű ötlete az volt, hogy nemcsak egy Skype telefont ad a felhasználó kezébe, hanem egy jó minőségű hangszórót is beleépítettek, melyen keresztül meg lehet szólaltatni a számítógépen tárolt zenét. A telefon a Wi-Fin keresztül kapcsolódik a számítógéphez, a Microsoft Media Player szoftverét távirányítással kezeli, és már bulizhatunk is.

A telefonos funkciók sem elhanyagolhatók: hívó fél azonosító megjelenítése, telefonkönyv megnyitása, hívásnapló, konferencia-beszélgetésekhez is alkalmas kihangosítás és üzenetrögzítő funkciók. Más Skype telefonoktól eltérően a telefonszámok kereséséhez vagy a hívásnapló megtekintéséhez nincsen szükség a számítógépre. Az AiGuru S1 kettős audió csatornával rendelkezik, így működés közben sem zavarja a számítógép más audió funkcióit. Nézhetünk DVD-t vagy játszhatunk is a PC-n, miközben tetszőleges távolságra a számítógéptől telefonhívásokat bonyolítunk le.

Az AiGuru S1 jellemzői:

Vezeték nélküli szabvány: 802.11 b+g 11/ 54Mbps, auto-fallback és automatikus csatornaválasztás
Energiaszükséglet: PC-re vagy AC adapterre csatlakozás
Kijelző: Beépített LCD képernyő
Billentyűzet: LED backlight billentyűzet
Hangszóró: 0.5W hangszóró kimenet
Energia kapacitása: Li-Ion 3.7V 750mAH, 25 óra készenléti idő, 2.5 óra beszélgetési idő
Nyelv: kínai, angol, német, francia, spanyol, olasz, orosz
Méret: 117(L) x 46(W) x 23(H) mm
Tömeg: 100g (beleértve az akkumulátort is)

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.