Akciófilmmel érkezik az Office 2010

|

A Microsoft Office Studios egy újabb humoros kisfilmmel állt elő, amely a közelgő Office 2010-et igyekszik népszerűsíteni. (Videó)

Az embernek egyre inkább az az érzése, hogy Redmondban szépen lassan megtanultak reklámfilmet készíteni. Az I'm PC kampány Seinfeld-Gates videói adták az alaphangot, amelyet az Internet Explorer 8 elmés bemutató filmecskéje követett, majd jött az Office 2010 első előzetese. S most pedig megérkezett a "redmondi filmfesztivál győztes" Office 2010 rövidfilm.

 

 



A videó gyakorlatilag semmi új információt nem tartalmaz, illetve ha igen, akkor azt meglehetősen kódolva helyezték el benne készítői. A halott gémkapocska (Clippy) elvesztése még mindig fáj, és a betűtípusokat meglehetősen sokszor említik. De ebből messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni.

Videón az Office 2010

Nem úgy azon felvételekből, amelyek működés közben mutatják be az irodai programcsomagot. Az Office 2010 első technológiai előzetesének (Community Technology Preview) megjelenését követően ugyanis feltűntek az első Office videók a YouTube-on, melyek sokkal informatívabbak, mint a Microsoft vicces filmecskéje.

 

 

 



Az itt látható felvételen például jól látható az Office 2010 új, letisztult szalagja. Valamint a programokon belül meglévő - az Office gomb helyére került (Windows 7-ben már alkalmazott) - menü, ahol több információhoz juthatunk, és műveletet tudunk elvégezni állományainkon, mint az Office 2007-ben.

 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.