Hirdetés
. Hirdetés

Akik lemondhatnak a legújabb Windows 10-ről

|

Érkeznek a hibajelentések az újrakiadott Windows 10 v. 1809-cel kapcsolatban, ezért a Microsoft bizonyos hardverek esetében letiltotta a frissítés letöltését.

Hirdetés

Hirdetés

A visszavonás és újrakiadás ellenére még mindig bajok vannak a Windows 10 v. 1809-cel. A problémákat lényegében a Microsoft is elismerte azzal, hogy bizonyos AMD Radeon grafikus kártyát használó rendszereken leállította a frissítést.

A cég magyarázatként azt közölte, hogy az AMD nem támogatja többé a Radeon HD2000 és HD4000 sorozatú GPU-kat, ezért az ilyen kártyával felszerelt rendszereken a Windows 10 v. 1809 telepítése után problémák adódhatnak.

A hibajelenségek közé tartozik például az, hogy a Microsoft Edge lapjai lefagynak, és a böngésző nem válaszol a parancsokra.

A lefagyások és más problémák miatt a Microsoft úgy határozott, hogy a két AMD Radeon kártya esetében teljesen leállítja a Windows 10 v. 1809 telepítését. A cég közleménye szerint vizsgálják, hogyan tudnák megoldani a problémát: határidőt szokás szerint nem adtak meg, és azt sem tudhattuk meg, hány eszközt érint az ügy.

A Windows 10 frissítés új változata nemrég jelent meg, de a Microsoft most óvatosabb, mint korábban, és a Windows Update-en keresztül csak a teljes mértékben kompatibilis rendszerekre engedélyezi a letöltést.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.