Hirdetés
. Hirdetés

Akkor se ússzuk meg az Internet Explorer 11-et, ha utáljuk

|

Ha nem a legújabb IE fut a gépünkön, a Windows kiköpi a javításokat.

Hirdetés

A Windows-felhasználóknak akkor is tovább kell fejleszteniük a böngésző legújabb változatára -- a legtöbb Windows-változatban az IE11-t jelenti --, ha soha nem akarják bekapcsolni.

A Microsoft már korábban bejelentette, hogy január 12-től csak a Windows Vistán és Windows Server 2008-on futó IE9-et, és a Windows Server 2012-n futó IE10-t támogatja, mindenki másnak ott az IE11, vagy a Windows 10 Edge. Az új hír, hogy aki alternatív böngészőre, mondjuk a Chrome-ra vagy a Firefoxra váltott, az is kénytelen lesz feltenni a lehető legújabb IE-változatot, különben nem jut hozzá a fontos javításokhoz, jelentette be Pat Altimore, a Microsoft vezető szoftverfejlesztési tanácsadója.

Altimore szerint mindez azért van, mert a Microsoft évtizedekkel ezelőtt túl szorosra fonta az IE és a Windows közti szálakat. Az IE számos összetevője az operációs rendszerhez tartozik, és ezeket más böngészők nem feltétlenül tudják meghívni. Ha tehát azt szeretnénk, hogy minden javítás települjön, ehhez az IE legújabb -- és folyamatosan frissített! -- változatára lesz szükség.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.