Hirdetés
. Hirdetés

Akkumulátorokat hív vissza a Lenovo

|

A Lenovo visszahívja egyes ThinkPad gépeinek akkumulátorait. Magyarországon értékesített gépek is érintettek lehetnek.

Hirdetés

A Lenovo visszahív egyes, ThinkPad R60, R61, T60, T61, X60 és X61 gépekkel értékesített akkumulátorokat - tudta meg a DigiTimes.com. Tajvani akkumulátorgyártók szerint a problémát az akkumulátorokba épített hibás cellák okozzák.

A hibás akkuk több tünetet is produkálnak: a gépekre telepített Power Manager vagy Message Center program ?Irreparable damage? (Javíthatatlan sérülés), ?Battery cannot be charged? (Az akkumulátort nem lehet feltölteni) üzenetet küld, amikor a felhasználó megpróbálja feltölteni a telepeket. Egyes akkumulátorok feltöltés után csak nagyon rövid ideig működnek.

A cég a hibás sorozatú akkumulátorok azonosítószámai mellett egy diagnosztikai programot is közzétett, amely segítségével a felhasználók könnyen azonosíthatják, hogy gépük akkumulátora érintett-e vagy sem.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.