Hirdetés
. Hirdetés

Alkalmazott Budaörs

|

Okostelefon alkalmazás segíti a tájékozódást a városban.

Hirdetés

Mostantól okostelefonokon is elérhetők Budaörsről szóló hasznos és praktikus információk - közölte a Pest megyei település polgármesteri hivatalának sajtóreferense.

Hirdetés

Nagy Ildikó Emese az új fejlesztés pénteki bemutatója után elmondta: mivel Magyarországon már csaknem 2,5 millióan használnak okostelefonokat, a település vezetősége elérkezett látta az időt arra, hogy az egyre közkedveltebb új platformon is megjelenítsen városmarketinggel és lakossági tájékoztatással kapcsolatos információkat.

Annál is inkább, mert az internethez hasonlóan az okostelefont is az országos átlagnál többen használják Budaörsön. A korszerű készülékeken egyedi képek segítségével érhetik el az érdeklődők Budaörs nevezetességeit, megtudhatják az intézmények, szolgáltatások, műemlékek helyét és telefonszámát, továbbá azt is, hogy miként lehet eljutni a kiválasztott címre, mit láthatnak ott, milyen ügyeket mikor intézhetnek - sorolta a sajtóreferens.

 

Az alkalmazás androidos eszközökön már most elérhető, a Google Play áruházból lehet letölteni a Budaörs név beírásával. Az iOS (iPhone) és Windows alapú okostelefonokon tíz nap múlva lesz használható a folyamatosan bővülő szolgáltatás. A letöltés ingyenes - közölte a sajtóreferens.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.