Hirdetés
. Hirdetés

AMD Opteron processzorokkal szerelt Sun szerverek

|

A Sun Microsystems bejelentette a legújabb nagyteljesítményű, egymagos AMD Opteron 156-os, 256-os és 856-os processzorokkal felszerelt Sun Fire x64-es (x86-os, 64 bites) szerverek és Sun Ultra munkaállomások kereskedelmi forgalomba kerülését.

Hirdetés

A Sun az első olyan számítógépgyártó, amely szervereibe és munkaállomásaiba a legújabb AMD Opteron x56-os processzorokat építette. A Sun és az AMD egymás iránti elkötelezettségét jól mutatja, hogy a két cég nagy hangsúlyt fektet termékmegjelentetési ütemterveinek összehangolására annak érdekében, hogy mindenkor a leggyorsabb és leghatékonyabb x64-es megoldásokkal tudjanak megjelenni a piacon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.