Hirdetés
. Hirdetés

Androidon is megjelenik a Windows 10 egyik legmenőbb szolgáltatása

|

A Microsoft egyik vezetője a Twitteren elárulta, hogy a cég javában dolgozik az Idővonal Android-változatán.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft már korábban bejelentette, hogy az Idővonal  (Timeline) szolgáltatást nem windowsos platformokra is kiterjeszti, de a részletekkel idáig adós maradt.

Most viszont a cég egyik vezetője, Vishnu Nath a Twitteren elárulta, hogy aktívan dolgoznak az androidos változaton. A funkció itt a Microsoft Launcher része lesz, és önálló appként nem lehet majd hozzájutni.

Bár Nath a megjelenés dátumáról nem szólt, az infó elpöttyentése minden bizonnyal azt jelzi, hogy a szolgáltatás hamarosan felbukkan valamelyik bétaváltozatban.

A Windows 10 Idővonalával a Windows 10 felhasználók pillanatfelvételeket készíthetnek tevékenységükről, és harminc napon belül bármelyik időpillanathoz visszatérhetnek. A funkció nem csak a fájlokat menti el, hanem az appokat is, vagyis a teljes tevékenységet visszaállíthatjuk a Windows 10 eszközön.

A szolgáltatás hatókörének nem windowsos eszközökre történő kiterjesztésével a Microsoft lehetővé teszi, hogy szinkronizáljuk a Windows 10 PC-t és a mobilt, és az egyik eszközön ott folytassuk a munkát, ahol a másikon abbahagytuk.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.