Hirdetés
. Hirdetés

Androidos appok fejlesztése: ingyenes bemelegítés

|

Tavaly év végén Magyarországon a szolgáltatóknál eladott készülékek fele volt okostelefon, márciusban már 70, jelenleg pedig körülbelül 85 százalék. Az új előfizetések 80 százalékához pedig mobilnetet is adnak el. Világszerte pedig 1,3 millió androidos készüléket aktiválnak világszerte.

Hirdetés

Az elmúlt 4 év fejleményei alapján joggal számíthatunk rá, hogy a készülékek mind erősebbek lesznek,  és sokkal összetettebbé válik a rajtuk futó szoftver is. Ez egyrészt a felhasználói felületek egyszerűsödéséhez vezethet, másrészt az elvégezhető feladatok számának növekedéséhez: hangfelismerés, helymeghatározás, vizuális képességek, cloud-szolgáltatások stb. Továbbá a fizikai kialakítás is sokszínűbb lesz: a kézi kütyük után már általánossá válnak a nem a PC-ből, hanem a mobilból származtatott tabletek, de lesznek okos szemüvegek, okos autók, okos világítóeszközök, vagy éppen okos mosógépek és hűtők.

A HWSW tavasszal tartotta az App! Képzés első felvonását, ahol kiváló oktatók az alkalmazásfejlesztés előkészítéséről tartottak órákat: az ügyfélmenedzsment, wireframe tervezés, fejlesztői- és dizájn patternek, kezelőfelület, grafikus dizájn, tipográfia és gamification voltak terítéken.

A fejlesztés érdemi része azonban a kódolás, a program elkészítése. A HWSW az IT-Factory-val közösen meghirdette a második App! Képzést, ahol ezúttal egy 42 órás gyakorlati oktatás során az Androidra való fejlesztésben mélyedhetnek el a résztvevők. A fejlesztésnél már nem lehet univerzális igazságokat megfogalmazni, nem elég fiktív példákkal prezentálni. A képzés célja, hogy akik a következő években szeretnének a Magyarországon is gyorsan növekvő mobil app piacon érvényesülni (már tapasztalatot szerzett fejlesztők), azok lendületesen áshassák bele magukat a Dalvik Java világába.

Ma (azaz október 11-én) délután 5 órától a HWSW meghívott szakértőkkel Java alapozó képzést tart, az ígéret szerint annyi ismeretet az este folyamán el lehet sajátítani, „amennyi Java az Androidhoz kell”. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.