Hirdetés
. Hirdetés

Androidos színekben születik újjá a Nokia

|

2017-ben visszatér az okostelefonok klasszikusa.

Hirdetés

Amikor az első Android okostelefonok 2009-ben elhagyták a gyártósorokat, a piac egyik legerősebb versenyzője a Nokia volt. De aztán leáldozott a finn cég csillaga: az Android és az Apple meghódították a piacot, a Nokia pedig hosszú évekig csak bukdácsolt.

A klasszikus márkát mára mindenki leírta, ám úgy tűnik, a Nokia nem hajlandó beletörődni sorsába, és 2017-ben visszatér a sírból. A Microsoft a márka használatával kapcsolatos jogokat eladta a finn HMD Globalnak, és jövőre megjelennek az új fejlesztések első gyümölcsei, amelyekről egyelőre csak annyit tudni, hogy az Androidot fogják futtatni.

Aki a cég webhelyén regisztrál, idővel friss információkhoz juthat a megjelenő okostelefonokról. Addig is be kell érnünk általánosságokkal: az új modellek állítólag letisztultan elegánsak lesznek, megbízhatóak és elnyűhetetlenek -- dehát ezek azok a tulajdonságok, amiket minden gyártó beígér, és aztán elfelejt megvalósítani. Egy biztos: a márkanevet az egész világ ismeri, úgyhogy a bevezetésével nem lesz sok gondja a Nokiának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.