Hirdetés
. Hirdetés

Appal fizetek főúr!

|

Megújult a foodpanda alkalmazása, már mobilon is lehet fizetni a megrendelt ételért.

Hirdetés

Az átalakított verzió online fizetési lehetőséget is integrál, így az ételrendelés még kényelmesebbé válik. A legnagyobb globális online ételszállító új fejlesztése minden nagy mobil platformon, így iOS-en, Androidon, Windowson, Nokia X-en és Asha-n is elérhető.

Hirdetés

Arany László, a magyarországi foodpanda ügyvezető igazgatója elmondta: „A foodpanda teljes piacán jellemző a mobil megoldások térnyerése. Hazánkban már több mint 30 százalék a mobil eszközről érkező rendelések aránya. Egy évvel ezelőtt ez a szám még 10 százalék alatt volt, így a magyar piacon is egyértelműen érzékelhető a globális trend.”

Az alkalmazás segítségével a felhasználók láthatják a környező éttermeket és több ezer ételből választhatnak kiszállításra és elvitelre egyaránt. Az étlap képekkel illusztrálja a fogásokat, illetve elérhetők az éttermekről írt vásárlói vélemények és értékelések is. Emellett a foodpanda a programon keresztül exkluzív ajánlatokat is biztosít számos vendéglőbe. A visszatérő felhasználók hozzáférhetnek a rendelési történetükhöz, így az újrarendelés gyorsabbá és kényelmesebbé válik. A rendszerben az ételek személyre szabhatók, így mint egy étteremben, a vásárlók feltéteket választhatnak és adhatnak hozzá rendelésükhöz. Az alkalmazással lehetőség van kiszállításkor készpénzzel vagy integrált online módszerekkel, például a hitelkártyával történő fizetésre is. A szoftver az AppStore legjobb új appjai közé is bekerült.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.