Hirdetés
. Hirdetés

Appfejlesztés hússzoros sebességgel

|

Az AppSoft Kft. ismertette az alkalmazásfejlesztést felgyorsító RAD Studio XE6 fejlesztési platformot.

Hirdetés

Az amerikai Embarcadero Technologies, amelynek hazai partnere az Appsoft, egy hónapja jelentette be az XE6-os változat elkészültét.

Hirdetés

A RAD Studio XE6 fejlesztési platform legfőbb előnye, hogy olyan alkalmazások fejlesztését teszi lehetővé, amelyek egyetlen kódbázisból natív módban futnak a ma ismert és elterjedt asztali és mobil eszközökön (Windows, Android, iOS, Mac). Ezenfelül a platform a világon elsőként mutatja be a C+++ grafikus fejlesztési környezetet, amely alkalmas Android appok létrehozására is, továbbá képessé teszi a fejlesztőket arra, hogy korszerűsítsék Windows alkalmazásaikat VCL erősítésekkel és könnyű kiterjesztéssel mobil eszközökre. A fejlesztést akár hússzorosára is felgyorsítja a RAD Studio XE6 azzal, hogy gyorsan hoz létre sokféle platformon és eszközön (közöttük hordható eszközökön) futó kiváló minőségű appokat.

 

A RAD Studio XE6 az egyetlen alkalmazásfejlesztő platform a világon, amely olyan integrált fejlesztő környezetet nyújt, amely támogatja Windows, Android, iOS és Mac eszközökre szánt C+++ alkalmazások grafikus fejlesztését. A platform a legkülönbözőbb Android változatokat is támogatja, beleértve a KitKat 4.4-et.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.