Hirdetés
. Hirdetés

Arctic: nagyteljesítményű Freezer 13 Pro CPU-hűtő

|

A felsőkategóriás processzorhűtő akár a 300 watt fogyasztású CPU-kkal is megbirkózik.

Hirdetés

Az Arctic egy újabb remek ár-érték aránnyal rendelkező processzorhűtőt mutatott be, méghozzá a felsőkategóriás Freezer 13 utódját, a Freezer 13 Pro hűtőegységet. Az eszköz minden szempontból megnőtt az elődjéhez képest. A korábbi 92 milliméteres ventilátort egy 120 milliméteresre cserélték.

 

A hűtő úgynevezett Cross-Blow technológiával van ellátva, melynek lényege, hogy egy 50 milliméteres ventilátor közvetlenül a hűtő alapján található. Ennek köszönhetően még nagyobb légáram keletkezik, a hőmérsékletek pedig csökkennek.

 

A Freezer 13 Pro továbbra is U-alakú, 8 milliméteres hőcsövekkel dolgozik, azonban a megnövekedett hűtési teljesítménynek köszönhetően már a 300 watt fogyasztású processzorokkal is könnyedén megbirkózik. A 120 millis légkavaró fordulatszáma 300 és 1350 RPM között változik, míg az 50 milliméteresé 700 és 2700 RPM között. Az Arctic MX-4 hőpasztát mellékel a hűtőhöz, amelyre 6 év garancia jár. A Freezer 13 Pro ára 39,9 euró.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.