Hirdetés
. Hirdetés

Árösszehasonlító funkciót kap az Edge böngésző

|

A Microsoft böngészője egyre sikeresebb, a gyártó pedig új fejlesztésekkel szeretné belopni magát minél több felhasználó szívébe.

Hirdetés

Remek döntésnek bizonyult a Microsofttól, hogy Chromium alapúvá tették böngészőjüket, ezzel pedig a statisztikák szerint rengeteg felhasználót hódítottak el a riválisoktól. Az Edge nyár közepén megelőzte a Mozilla Firefoxot, ezzel a második legnépszerűbb böngészővé vált az Google Chrome után. Nem véletlen a hirtelen jött siker, hiszen a gyártó pénzt és energiát nem spórolva készíti az új funkciók garmadáját, melyekkel gyorsabbá és hatékonyabbá teheti a portékáját, most pedig ismét két hasznos újdonságról adtak hírt.

Hirdetés

Mivel a koronavírus-járvány kitörése óta egyre többen vásárolunk online boltokban, így a Microsoft fejlesztői ezt teszik kicsit könnyebé az új funkcióval. Ennek köszönhetően egy termék esetében, a legjobb ár után kutatva már lementhetjük az adott weboldalakat, az Edge pedig összehasonlítja az azokon található összegeket, hogy segítsen kiválasztani a legolcsóbb opciót. Fontos megjegyezni, hogy hasonló Chrome és Edge bővítmények eddig is léteztek, azonban beépített funkcióként még több felhasználó életét könnyítheti meg.

Egyelőre csak az Egyesült Államok boltjaival működik majd a funkció, viszont a Microsoft elmondása szerint a későbbiekben ezt tervezik bővíteni, valamint szeretnék, ha a kuponjainkat is hozzá tudnánk adni a böngészőhöz, hogy minden vásárláshoz kapcsolódó dolog egy helyen legyen.

Emellett az Edge-be épített PDF-kezelő is sokat fejlődik az új frissítéssel, így már használhatjuk a tartalomjegyzéket arra, hogy navigáljunk a dokumentumokban, nem kell végiggörgetünk rajtuk. Az "új ablak" megnyitásakor megjelenő oldalt mostantól személyre szabhatjuk saját fotóinkkal is. Végezetül a képernyőképek készítésére is érkezik egy beépített eszköz, mellyel akár egy egész oldalt be tudunk fotózni, és a képet azonnal meg tudjuk osztani a kívánt személyekkel. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.