Hirdetés
. Hirdetés

ASUS alaplap, monitor, noteszgép és PDA

|

Szeptember 11-én ASUS partnertalálkozón ismertették a gyártó újdonságait, elképzeléseit. A találkozón néhány újdonságot meg is lehetett tekinteni.

Hirdetés

A cég helyzetének áttekintése után az Intel Magyarország, mint vendég, beszélt a cég palettáján szereplő Core 2, Centrino Duo Mobil és Viiv technológiákról, amelyek az ASUS termékeiben is helyet kapnak.

Az ASUS DH sorozatú új alaplapjaival kényelmesen használható gépeket lehet építeni. Az ebben alkalmazott technológiákról bővebben is hallhattunk: az EZ-Backup nagyobb adatbiztonságot ad, a Wi-Fi AP Solo a PC készenléti állapotában is működik, és egy Wi-Fi hozzáférési pontot vált ki. A FrontLinker házba előlap építhető be, amin kártyaolvasótól az USB 2.0 töltőig minden megtalálható. (Ez utóbbi is működik készenléti állapotban.) Az alaplaphoz (és az ilyen alaplappal szerelt gépekhez) távirányító is jár. Az ASUS MP3-in a PC kikapcsolt állapotában is működő MP3 lejátszó.

A szakmai napon új monitort, barebone PC-t, Skype telefont, és LightScribe írót is bemutattak. Külön előadás taglalta a noteszgépek újdonságait.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.