Hirdetés
. Hirdetés

Átlátszó érintőképernyő

|

A LucidTouch új technológia, amelynél az átlátszó érintőkijelző többpontos érintést is lehetővé tesz használója számára.

Hirdetés

A LucidTouch egy olyan új kísérleti technológia, amely érintőképernyővel operál: ha az ujjainkat a kijelző mögé tesszük, akkor azok árnyékként tűnnek fel a képen. Ellenben más tárgyak nem látszanak, kizárólag a felhasználó ujjai. A megoldás lényege, hogy pontosabb érintést tegyen lehetővé - a háttérben minden ujj hegyénél egy piros lézerfény jelenik meg, ami kurzorként működik. A LucidTouch - nem utolsósorban - az iPhone-ból megismert, többpontos érintést is lehetővé teszi.

seethrough_touchscreen.jpg

Sajnálatos módon a felvételeken is látható prototípusnál egy hátulra erősített kamerát használnak. A fejlesztők ellenben remélik, hogy a jövőben használhatóbbá (hátsó kamera nélkülivé) tudják tenni az ötletet.

? Felvétel a LucidTouch működéséről - a cikk folytatása ť

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.