Hirdetés
. Hirdetés

Átlépi a határt az LG mobilja

|

A jövő heti Las Vegas-i Consumer Electronic Show rendezvényen debütál nemzetközi szinten a csokitelefon utódja, az LG Shine.

Hirdetés

A legnagyobb amerikai szórakoztatóelektronikai kiállításon, a Las Vegas-i Consumer Electronic Show-n mutatja be az LG a csokitelefon utódját, az LG Shine-t. A telefont "belföldön", vagyis Koreában már tavaly októberben bemutatták, a nemzetközi premier azonban váratott magára. A cég korábbi közleménye szerint a készülék 2007 első negyedévétől lesz megvásárolható külföldön is, így a jövő heti időpont bejelentésével tartják magukat korábbi ígéretükhöz.

A csúsztatható Shine telefon két megapixeles kamerával van felszerelve. Koreában 656 dollárba (kb. 124 ezer forintba) kerül, és még 2006 októberében jelent meg. Az LG reménykedik abban, hogy a Shine telefonnal megismétli a csokitelefon sikerét: a KG800-as készülékből eddig 6 millió darabot adtak el világszerte.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.