Hirdetés
. Hirdetés

Autós kihangosító a Nokiától

|

A HF-300-as Nokia Speakerphone Bluetooth-tal kapcsolódik telefonunkhoz, digitálisan szűri ki a túlzott zajt és a visszhangot.

Hirdetés

A HF-300-as Nokia autós kihangosító tömege 80 gramm, kis csipesszel rögzíthető az autós napellenzőre. A kiegészítő egy nagyteljesítményű hangszórót és mikrofont tartalmaz, Bluetooth-on kapcsolódik telefonunkhoz. A leírás szerint az akkumulátorról működő készüléken 20 órát beszélhetünk. A kiegészítő digitálisan dolgozza fel a jelet, így kiszűri a nagy zajt és a visszhangot. Az eszköz a beszéd abbahagyása után automatikusan kikapcsol.

01_hf-300.jpg

A mobiltelefonnal fennálló kapcsolat megszakadását követően a speakerphone öt perc múlva automatikusan kikapcsol. Az alacsony akkumulátorfeszültségre villogó LED figyelmeztet.

A HF-300 Nokia Speakerphone a Bluetooth specifikáció 1.1 és annál magasabb verzióit, illetve a Handfree profil 1.1 és annál magasabb változatait támogató Nokia mobilkészülékekkel kompatibilis. Az eszköz a tervek szerint 2007 harmadik negyedévétől kapható, ára adók nélkül 90 euró (22 ezer forint) körül mozog majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.