Hirdetés
. Hirdetés

Avaya újdonságok

|

Az IP Office 4.0, az IP Office 500 rendszer és a multimédiás IP-s Contact Center a cég legújabb ajánlata a kkv-k számára.

Hirdetés

A nagyvállalatoknál megszokott kényelmi megoldások a kis- és középvállalatoknak ajánlott termékekbe is beszivárogtak - derült ki az Avaya Magyarország újdonságainak bemutatásakor. Az IP Office 4.0-ás változata például távdiagnosztikára képes, kezeli a SIP-hívásokat, kibővített mobilitás-funkcióval rendelkezik. A kkv-knak a Standard Editiont javasolják, segítségével maximum 32 felhasználós, egy telephelyes rendszert lehet kiépíteni, alapszintű szolgáltatásokkal. A Professional Edition használatával 272 végponttal rendelkező komplex rendszer válik elérhetővé.

Hardveres területen újdonság az IP Office 500 rendszer, ami a gyártó ígérete szerint egy rugalmas, modulárisan bővíthető eszköz. A találkozón bemutatták a Customer Interaction Express szoftvermegoldást: a meglévő távközlési infrastruktúra mellé telepíthető alkalmazásról megtudhattuk, hogy a többirányú megkeresést - telefon, fax, e-mail vagy SMS - egy paltformon, számítógépen kezeli. A szoftver további érdekessége, hogy a betelefonáló ügyfelek prioritása automatikusan kezelhető. A programban beállítható, hogy az az ügyfélszolgálati munkatársak tudása alapján kinek továbbítson egy adott hívást.

Az Avaya üzleti eredményeiről kevés adat hangzott el. A 2005-ös évben a hazai piacon az Avaya részesedése 64 százalékos volt, a kis- és középvállalatok szektorában idén 60-70 százalékos növekedést terveznek. Ezt a növekedési arányt nem lesz nehéz tartani, hiszen egyre több, kis ügyfélszolálattal rendelkező cég vezeti be az Avaya megoldásait.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.