Hirdetés
. Hirdetés

Az 5 legbénább frissítés

|

Nem a Windows 10 az első elkapkodott szoftverfrissítés. Az elmúlt 20 év gyöngyszemeiből válogattunk.

Hirdetés

A TrendMicro leleplezi a Windowst

2008 szeptemberében a TrendMicro AV vírusirtó frissítése kritikus Windows-fájlokat minősített vírusnak, és karanténba zárásukkal lefagyasztotta a rendszert.

 

Nem nyomtat a Windows 2000

2000 februárjában a cég frissített hardvervezérlő modellt adott ki a Windows 2000-hez, hogy megkönnyítse az átállást a Window 98-ról. Sikerült is vele lebénítania egy sereg nyomtatót, szkennert és más perifériát.

 

Az AVG trójainak nézi a Wintrust.dll-t

2013-ban a frissített AVG vírusirtó benézett egy ártalmatlan Windows XP-fájt. Akik a program felszólítására eltávolították, csúnyán tönkrevágták a rendszerüket.

 

Regisztrálhatatlan a Microsoft Office 2000

2003 áprilisában a Microsoft Office 2000 SR-1 regisztrációjával alkotott nagyot. A művelet végtelen ciklusba esett, és újra meg újra regisztrációra kérte a felhasználókat.

 

A Microsoft WGA-nak mindenki gyanús

2007 augusztusában a szoftverkalózkodás ellen kidolgozott Windows Geniune Advantage (WGA) a frissítés után több ezer törvényes Windows XP-t és Vistát nézett lopottnak, és számos funkciójukat letiltotta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.