Hirdetés
. Hirdetés

Az Acer megint nem hisz a Windows RT-ben

|

A gyártó elnöke a realitás talaján maradna, és még nem döntött az operációs rendszerről.

Hirdetés

Az Acer mindig is kritikus volt a Windows 8-cal, de főleg a Windows RT-vel kapcsolatban. Bár egy ideje úgy tűnt, hogy pozitív irányba változott a gyártó véleménye, J.T. Wang elnök ismét nem tudott biztató szavakat mondani a Windows RT-ről. 

A The Wall Street Journallel folytatott beszélgetésében Wang elárulta, hogy nem biztos benne, hogy a Windows RT képes megmozgatni a piacot, éppen ezért nem is döntötték még el, hogy akarnak-e ilyen operációs rendszerrel szerelt eszközt gyártani. 

A Windows RT elméletben az ARM-alapú lapkákkal szerelt tabletekhez készült, azonban a rendszer fogadtatása messze alulmaradt a várakozásoknak. Az Acer emiatt hónapok óta hezitál a lehetséges gyártásról, és bár tavaly ősszel már visszakoztak egy ilyen tablet elkészítésétől, úgy tűnik, azóta sem tudtak dűlőre jutni. Az érintőképernyőktől ugyanakkor nem zárkózik el az Acer, két éven belül majdnem mindenbe érintős panelt raknának. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.