Hirdetés
. Hirdetés

Az Adobe megkezdte a Creative Suite 5 szállítását

|

Több mint 250 új szolgáltatást kínál a CS5 és egy lépéssel közelebb viszi a tartalom előállítókat az egységes munkafolyamathoz. A különféle kiadások 1799 és 2799 dollár közötti áron elérhetők.

Hirdetés

Ma jelentette be az Adobe Systems Incorporated (Nasdaq:ADBE), hogy már elérhető Creative Suite 5 termékcsaládja. A régóta várt kiadás több mint 250 új termékszolgáltatást tartalmaz és jelentős munkafolyamat-fejlesztéseket is biztosít a tervezők és fejlesztők számára.

Adobe CS Live

A CS5 termékek tartalmazzák az öt internetes szolgáltatásból álló Adobe CS Live csomagot, igaz, a CS Live szolgáltatások korlátozott ideig használhatók ingyenesen. A Live jelenleg az alábbi eszközöket foglalja magába: Adobe BrowserLab, Adobe CS Review, Acrobat.com, Adobe Story, valamint a SiteCatalyst NetAverages az Omniture-től. Az Adobe CS Review lehetővé teszi a tervek gyorsabb internetes ellenőrzését közvetlenül a Creative Suite 5 alkalmazásokból, az Adobe BrowserLab eszköz pedig nélkülözhetetlen a webhelyek tartalmának különböző böngészőkön és operációs rendszereken történő teszteléséhez. A NetAverages webhasználati adatokat biztosít. Az Adobe Story egy olyan, csapatmunkában használható forgatókönyvíró eszköz, amely javítja a gyártási és a gyártás utáni munkafolyamatokat a CS5 Production Premium csomagban. A munkatársakkal és ügyfelekkel folytatott egyeztetéseket és információcserét megkönnyíti az Acrobat.com szolgáltatásaihoz, például az Adobe ConnectNow internetes konferenciához való hozzáférés.

CS5 változatok

Öt változatban érhető el a CS5: Creative Suite 5 Master Collection, Creative Suite 5 Design Premium, Creative Suite 5 Web Premium, Creative Suite 5 Production Premium, Creative Suite 5 Design Standard, valamint 15 különálló termék és a kapcsolódó technológiák.
A Creative Suite egy új elemmel bővült, az Adobe Flash Catalyst szoftverrel, amely professzionális interakció-tervező eszközként meggyorsítja a webes alkalmazásfelületek létrehozását, és lehetővé teszi az interakciók programozás nélküli megtervezését.
A Creative Suite 5 termékcsalád részeként, különálló termékekként, illetve az öt Creative Suite csomagban elérhetők az Adobe Creative Suite eszközök új verziói, többek között a Photoshop CS5, az Illustrator CS5, az InDesign CS5, a Flash Catalyst CS5, a Flash CS5 Professional, a Dreamweaver CS5, az Adobe Premiere Pro CS5 és az After Effects CS5.


A legütősebb újdonságok

Az InDesign CS5 új interaktív dokumentumok és az elektronikus olvasóeszközök továbbfejlesztett támogatásával segíti az áttérést a digitális kiadásra. A Photoshop CS5 használatával eltávolíthatók a képelemek, és a hiányzó képpontok azonnal kicserélhetők a tartalomfüggő kitöltés segítségével.

 

Az új ecsetvonás-beállítások használatával az Adobe Illustrator CS5 felhasználói különböző ecsetvonás-vastagságok közül választhatnak, és a vastagságot a vonás bármely pontjában pontosan beállíthatják. A Flash Professional CS5 szoftverben a felhasználók az új Text Layout Framework keretrendszer professzionális szintű tipográfiai képességeit használhatják ki, például az egalizálást, a ligatúrát, a követést, a sorköztávot, az összefűzött szövegdobozokat és a többhasábos elrendezéseket. Továbbá a Dreamweaver CS5 támogatja a Drupal, a Joomla! és a WordPress népszerű tartalomkezelő rendszereket, lehetővé téve a tervezők számára, hogy a termékben pontosan megtekinthessék a dinamikus webes tartalmakat.

Jobb teljesítmény

Az Adobe Photoshop, az Adobe Premiere Pro és az After Effects natív 64 bites alkalmazásként fut a Mac és a Windows rendszereken. A gyártó a teljesítmény javulását ígéri az NVIDIA GPU által gyorsított Adobe Mercury Playback Engine révén, ami a projektek megnyitásának, lejátszásának sebességében nyilvánul meg. A Roto Brush eszköz segítségével az After Effects programban a felhasználók időt takaríthatnak meg, mert a mozgó előtéri elemeket a rendes idő töredéke alatt választhatják külön.


Létrehozás és közzététel további mobil platformokon

A Flash Professional CS5 használatával a tervezők és a fejlesztők számtalan mobil platformon és eszközön, például okostelefonokon, táblaszámítógépeken, netbookokon és egyéb fogyasztói elektronikai eszközökön hozhatnak létre, tesztelhetnek és terjeszthetnek webes tartalmakat. A felhasználók várakozással tekinthetnek a Flash Player 10.1 használatával a böngészőkben, vagy az AIR 2 segítségével különálló alkalmazásként terjesztett tartalmakra. A Packager például egyenes átjárást biztosít és lehetővé teszi Flash alkalmazások konvertálását iPhone OS alá, amivel rengeteg munkát lehet megtakarítani. Sajnos az Apple iPhone OS 4 licenc szerződése gyakorlatilag kizárja a Packager használatát, natíc C nyelvre kényszerítve a fejlesztőket iPhone és iPad alatt.

Árak és elérhetőség

Az Adobe Creative Suite 5 és a kapcsolódó, különálló termékek az Adobe hivatalos viszonteladóinál, vagy az Adobe Store áruházban. A csomagok várható kiskereskedelmi ára a CS5 Design Premium Collection esetén 1.799 EUR, a CS5 Web Premium esetén 1.899 EUR, a CS5 Production Premium esetén 1.299 EUR, a CS5 Design Standard esetében 1.299 EUR és a Master Collection CS5 esetén 2.899 EUR. Elérhetők frissítési, mennyiségi és oktatási kedvezmények is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.