Hirdetés
. Hirdetés

Az AMD kiütötte az Intelt

|

A Computex 2018-on az Intel 28 magos Core lapkájára egy 32 magos Threadripper 2-vel licitált rá.

Hirdetés

Hirdetés

Az AMD az idei Computexen látványosan felülmúlta az Intelt!

Az Intel egy 28 magos Core lapka bejelentésével kápráztatta el a közönséget, amit a cég az év elején tervez piacra dobni, mire a rákövetkező napon az AMD bejelentette a Threadripper 2-őt 32 maggal és 64 szállal, ami, ha megvalósul, simán veri az Intel lapkáját.

Az AMD a Threadripper 2 bejelentése mellett más izgalmakkal is szolgált. A cég elmondta, hogy a Vega 56 Nanója a mini-ITX rendszerekhez szállításra kész, és megvillantott egy 7 nanométeres változatot a Radeon Vega GPU-ból, amelyet munkaállomásokhoz szán, végül szó esett az Epyc szerverprocesszor 7 nanós változatáról is, amely jövőre kerül forgalomban.

A cég elnöke és vezérigazgatója szerint több, mint négyszáz millió PC és konzol használja az AMD Radeon technológiáját, az AMD szerver-prodcesszora eddig mintegy ötven szerverplatformot hódított meg.

A Threadripper 2 12 nanométeres technológiára és Zen+ architektúrára épül. Léghűtéses lesz, és a megszokott TR4 aljzatba illeszkedik majd, így a felhasználók könnyen válthatnak a Threadripper generációk között.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.