Hirdetés
. Hirdetés

Az amerikaiak 7 milliárdot költöttek a múlt héten online

|

A ComScore adatai szerint az ünnepi költekezés értéke 13 százalékkal emelkedett.

Hirdetés

Az elmúlt hét az amerikai történelem legforgalmasabb online kereskedelmi napjait hozta, ami azt mutatja, hogy az emberek többet költenek idén online, mint tavaly. A december 8-14. közötti héten az amerikaiak 6,9 milliárd dollárt költöttek el online, ami a ComScore adatai szerint 11 százalékkal több, mint 2011-ben.

A vásárlók összesen 33,8 milliárd dollárnak megfelelő összeget költöttek el online az idei ünnepi szezonban, ami tavalyhoz képest 13 százalékos emelkedést jelent. Ezen időszak alatt 11 olyan nap is volt, amikor a napi online forgalom meghaladta az 1 milliárd dollárt (csak Amerikában). 

Az elemzők a rekord további növekedését várják, hiszen számos ingyenes szállítással kecsegtető akció előzi meg a karácsonyt. Az idei Fekete Péntek egyébiránt 26 százalékkal volt forgalmasabb Amerikában, 1042 milliárd dolláros forgalmat generálva.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.