Hirdetés
. Hirdetés

Az amerikaiak egy része még betárcsázós netet használ

|

Az amerikai internetezők 3 százaléka valószínűleg nem túl nagy kalóz.

Hirdetés

Úgy tűnik, nem halott a betárcsázós internet, ami tulajdonképpen a legtöbb ember első lehetősége volt az online működéshez. Természetesen a legtöbben egyből váltottak, ahogy erre lehetőségük adódott a jóval gyorsabb megoldásoknak hála. A Pew Internet & American Life Project felmérései szerint azonban az amerikai felnőttek 3 százaléka még mindig betárcsázós netet használ. 

Hirdetés

Még meglepőbb talán, hogy további 20 százaléknak nincsen otthon sem szélessávú kapcsolata, sem okostelefonja. Míg a betárcsázósoknál általában a költségekre és az elérhetőségre hivatkoznak a választás okaként, annál, aki nincs is webközelben, az érdeklődés hiányát emlegetik. 

Érdekesség, hogy 2008-ban még az amerikaiak 10 százalék használta a betárcsázós netet, ami a mai napig olcsó marad. Az Earthlink már 9,95 dollárért biztosít netes hozzáférést ilyen formában. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.