Hirdetés
. Hirdetés

Az Android platformot is támogatja a Delphi új változata

|

Fél évvel az előző változat bejelentése után megjelent Magyarországon is a hazánkban igen népszerű Deplhi és a Delphit is tartalmazó RAD Studio fejlesztő rendszer újabb változata, az XE5.

Hirdetés

Az Embarcadero Technologies alkalmazás- és adatbázis-fejlesztő megoldásokat gyártó cég most piacra dobott verziója, amely többnyelvű, számos eszközt támogat és többféle adatbázis-kezelővel képes együttműködni, immáron az Android platformra is kiterjeszti támogatatását.

Hirdetés

A RAD Studio XE5 az egyetlen olyan megoldás ma a piacon, amellyel a fejlesztők képesek a CPU által igazi natív módban futtaható kódot előállítani mind a négy vezető számítástechnikai platformra, tehát Androidra, iOS-re, Windowsra és OS X-re. E fejlesztő rendszerrel a programozók egyetlen kódot írnak meg, amely natív módban fut mind a négy támogatott platform eszközein (PC-ken, tableteken, okostelefonokon).

Pawel Glowacki, az Embarcadero Tecnologies a Delphi és a RAD Studio termékekért felelős regionális technikai vezetője, aki a magyarországi termékbemutatóra érkezett Budapestre, lapunknak adott nyilatkozatában elmondta, hogy az XE5 használatával drasztikusan csökkenthető a többplatformos fejlesztés költsége és időigénye (következésképpen felgyorsul a piacra vitel), miközben – mivel az alkalmazásokat az eszközök natív módban futtatják – a lehető legjobb felhasználói élmény érhető el. Glowacki hozzátette, hogy a RAD Studioval fejlesztők számára igen előnyös, hogy a korábban megírt kódok, megoldások újra felhasználhatók, ami ugyancsak hozzájárul a fejlesztés hatékonyságának növeléséhez.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.