Hirdetés
. Hirdetés

Az androidosok hűségesebbek, mint az iOS-t használók

|

Legalábbis, ami a mobilos operációs rendszert illeti.

Hirdetés

Hirdetés

A Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) legújabb tanulmánya szerint az Android felhasználók jobban ragaszkodnak operációs rendszerükhoz, mint az iOS felhasználói. A jelentés szerint az androidosok hűsége 2016 óta jelentősen emelkedett, és már minden korábbinál magasabb szintre jutott.

A tanulmány készítői megnézték, hogy az Egyesült Államokban a vásárlók hány százaléka maradt meg 2017 óta az operációs rendszere mellett úgy, hogy közben telefont váltott. Az Androidnál ez az érték 91 százalék, az iOS-nél 86 százalék volt.

A CIRP szerint mindez lényegében azt jelenti, hogy miután a felhasználók kiválasztottak és megtanultak egy operációs rendszert, már nem szívesen váltanak el róla.

2013-ban még az iOS-hez kötődtek jobban a felhasználók, de 2016-ban az Android 89 százalékkal átvette a vezetést, és ezt az értéket 2017 decemberében 91 százalékra növelte.

Ugyanakkor az Android lényegesen nagyobb felhasználói bázisa miatt mégis az a helyzet, számszerűen többen váltanak Androidról iOS-re, mint iOS-ről Androidra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.