Hirdetés
. Hirdetés

Az Apple mégsem tekinti Tim Cookot Steve Jobs utódjának

|

Az Apple igazgatótanácsa azt szeretné, ha Tim Cook valami eredményt mutatna fel.

Hirdetés

Tim Cooknak valószínűleg nem kell még új állás után néznie, azonban a Fox Business News jelentése szerint az Apple igazgatótanácsa kezd dühös lenni, amiért Tim Cook még nem tett csodát. A jövőben nyomást akarnak rá gyakorolni annak érdekében, hogy valami különlegeset tegyen le az asztalra, mint például az elődje, Steve Jobs. 

Hirdetés

Az igazgatótanácsot (és a befektetőket, illetve a felhasználókat) az bántja, hogy nem volt mostanában olyan innovatív terméke a cégnek, mint amiket Steve Jobs mutatott fel. Ezért Tim Cooktól most egy jövőbemutató érdekességet várnak, méghozzá gyorsan. 

Bár az igazgatótanács aggódik az előzőek mellett a részvényárfolyamok nem túl jó szintje miatt is (35 százalékkal van a rekord alatt), Tim Cook helye nincs veszélyben. Ami a történet érdekessége, hogy a nagy elégedetlenség ellenére is remekel az Apple, nyereséghegyeket tolva haza, az iparág mintaképeként. Talán az okosóra majd tovább fokozza a helyzetet. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.