Hirdetés
. Hirdetés

Az eBay-en árulják a BUILDen kiosztott tableteket

|

Az online árverési oldalon 3500 dollárnál is többet kérnek a Microsoft múlt heti, fejlesztők számára megrendezett konferenciáján szétosztott, a Windows 8 korai verzióját futtató Samsung táblagépekért.

Hirdetés

A Microsoft a múlt héten megrendezett BUILDen ötezer, a gyártó új, bevezetés előtt álló operációs rendszere, a Windows 8 nem publikus bétájával telepített Samsung Slate tabletet osztott ki a konferencián részt vevő fejlesztők között. A jelek szerint a leleményes szakemberek közül többen úgy döntöttek, pénzt csinálnak Ballmerék ajándékából, és az eBay-en árulni kezdték a különféle extrákkal felpöccentett mobileszközöket.

Az aukciós oldalon 3500 dollár körüli áron meghirdetett gépeket eredetileg azért kapták a fejlesztők, hogy alkalmazásokat készítsenek a Windows 8 érintés érzékeny Metro platformjára. Az Intel 1,6 gigahertzes, duplamagos Intel Core i5 processzorával felszerelt eszköz a Samsung augusztusban bemutatott Series 7 Slate-jének alapjaira építkezik, ám számos egyedi komponenssel - különféle szenzorokkal, portokkal, 3G-s internetkapcsolattal - is ellátták. Mi több, a fejlesztők egy egyéves ingyenes 3G előfizetést is kaptak az AT&T-től.

Az eBay nyilvántartása szerint szeptember 14-e óta több mint egy tucat speciális tablet talált gazdára az oldalon, darabonként 1800 és 4000 dollár közötti áron. A Series 7 Slate-et október másodikán dobja piacra a Samsung, modelltől függően 1099 és1349 dollár közötti kiskereskedelmi áron.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.