Hirdetés
. Hirdetés

Az eBayen árulják a Haswellt

|

Bár hivatalosan még be sem mutatták, az eBayen már lehet kapni az új CPU-kat.

Hirdetés

Az Intel a június 4-én kezdődő Computexig biztosan nem mutatja be hivatalosan az új Haswell szériás processzorait, ennek ellenére a negyedik Core generáció már rég kiszivárgott. Ami azt illeti, maguk a lapkák is kint vannak egy ideje, hiszen egyes régiókban már előrendelhetőek, és Kínában is feltűntek az új processzorok. 

A Core i7-4770 és a Core i7-4770K processzorok most ismét előtérbe kerültek, de furcsa módon az eBayen. A jelek szerint eddig egyiket sem adták el, viszont újra felkerültek az aukciós oldalra. A kezdeti ár 990 euró volt, de még 1300 euró magasságában is érkeztek ajánlatok. 

Ez elég magasnak tekinthető, és nem csak azért, mert a Haswell drága lesz. Még egy Core i7-es esetében is olcsóbb árra gondolhatnánk, és joggal. Ezek a lapkák tulajdonképpen olcsóbbak azoknál az online kereskedőknél, akiknél már előrendelhető az Intel legújabb szériája. 

Várhatóan az Intel nem vár majd sokáig a Computexen, és már a legelején lerántja a hivatalos leplet a CPU-król. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.