Hirdetés
. Hirdetés

Az első EPCGlobal szolgáltatók

|

A GS1 Magyarország (mint Magyarországon az egyetlen, EPC menedzserszámok kiadására jogosult szervezet) elindította az EPCglobal Magyarország programot. Ennek keretéten belül az Állami Nyomda Nyrt. és a Vonalkód Rendszerház Kft. Magyarországon elsőként csatlakozott EPCglobal Szolgáltatóként az EPCglobal Közösséghez.

Hirdetés

Az Elektronikus Termékkód (EPC - Electonic Product Code) egy gyorsan fejlődő szabvány, amely a rádiófrekvenciás azonosítást (RFID) használja az elosztási láncokban résztvevő egységek, helyek és helyszínek automatikus azonosításra, jelentős előnyöket biztosítva az elosztási láncok szereplői számára.
Az EPCglobal Network (Hálózat) az elektronikus termékkódok hozzáféréséhez az RFID technológiát alkalmazza, majd az informatikai adatbázisokat és hálózatokat felhasználva gyakorlatilag korlátlan mennyiségű, a kérdéses egységekhez kapcsolódó adathoz biztosít hozzáférést.
Az Állami Nyomda Nyrt. felhasználva a több éves chipkártya-, üzleti- és biztonsági nyomtatványgyártásban szerzett tapasztalatát az RFID rendszerek, köztük természetesen az EPC alapú rendszerek telepítéséhez a legkülönbözőbb szolgáltatásokat nyújtja.
A Vonalkód Rendszerház pedig már évek óta biztosítja a GS1 tagvállalatai számára, hogy az automatikus azonosítás eme hagyományos módszerén alapú rendszerek az ügyfelek igényeit maximálisan szem előtt tartva épüljenek ki.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.