Hirdetés
. Hirdetés

Az Ericcson felvásárlással bővítette szolgáltatási üzletágát

|

Az Ericsson megállapodást kötött a Pride Spával, részvényei 100 százalékának megvásárlásáról. A mobilgyártó az elmúlt öt évben öt akvizícióval erősítette szolgáltatási portfólióját.

Hirdetés

 A Pride Spa körülbelül ezer, Olaszországban tevékenykedő tanácsadási és rendszerintegrációs szakértővel rendelkezik. A megállapodás lezárására várhatóan 2010. február 1-jén kerül sor, a tranzakcióhoz szükséges az illetékes szabályozó hatóságok jóváhagyása.

Jan Frykhammar pénzügyi igazgató és a cég globális szolgáltatások üzletágának vezetője így nyilatkozott az ügyletről: "Újabb fontos lépést teszünk képességeink bővítésére az egyre növekvő szolgáltatási üzletágban. A tanácsadás és a rendszerintegráció kulcsfontosságú területek az egyre összetettebb távközlési környezetben, ahol a végfelhasználói szolgáltatások egyre fejlettebbé válnak, a vezetékes és mobilhálózatok pedig konvergálnak. A felvásárlás révén 1000 magasan képzett alkalmazott kerül a vállalathoz, hogy tovább erősítse rendszerintegrációs és tanácsadási kínálatunkat."

Antonio Giugliano, a Pride-csoport elnök-vezérigazgatója és alapítója így kommentálta az akvizíciót: "Büszkén jelentem be ezt a megállapodást, amely bizonyítja a Pride Spa alkalmazottainak tehetségének és tudásának vonzerejét. Ezt a szakértelmet az üzleti életben eltöltött 20 év során szereztük. Örömmel tölt el a tudat, hogy munkatársaink a világ vezető távközlési szolgáltatási és technológiai vállalatához kerülnek."

Az Ericcson folyamatosan bővíti szolgáltatási portfólióját, az elmúlt öt év során öt rendszerintegrációs és tanácsadó vállalatot vásárolt fel (Audilog - 2004, Teleca OSS - 2005, TUSC - 2005, HyC - 2007, Bizitek - 2009).

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.