Hirdetés
. Hirdetés

Az EU-nak tetszik a Microsoft javaslata

|

Az Európai Bizottság végül elfogadta a Microsoft megoldását, hogy hogyan kerüljön be az Internet Explorer 8 a Windows 7-be.

Hirdetés

Az EU bürokratái nem kapkodták el a dolgot, a Windows 7 premierje már itt áll a küszöbön, de az EB csak most fogadta el a Microsoft által javasolt megoldást. A technológiai óriás beleegyezett abba, hogy a felhasználóknak webböngészők széles köréből enged választani.

Az EU még csak most fog a PC gyártókkal, szoftvergyártókkal és a vásárlókkal konzultálni a Microsoft ajánlatáról. Ez áttörést jelent a már jó ideje húzódó antitröszt harcban. Neelie Kroes az EU versenyügyi biztosa elmondta: ?A Microsoft érdemben kezelte a felmerült kételyeinket. A PC felhasználóknak effektív és elfogulatlan választása kell, hogy legyen az Internet Explorer és a konkurens webböngészők között."

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.