Hirdetés
. Hirdetés

Az IFS a Sauber F1 csapat főszponzora lett

|

Célpiacain - köztük az autóipari szektorban - több mint egymillió felhasználóval az IFS-t vezető szállítóként tartják számon.

Hirdetés

Az IFS világszerte olyan szoftverek szállításával szerzett hírnevet, amelyekkel a vállalatok hatékonyan menedzselhetik működésüket, azonosíthatják a trendeket és üzleti lehetőségeket, így agilisak lehetnek és profitálhatnak a változásokból, olvashatjuk a cég közleményében. Célpiacain (beleértve az autóipari szektort) több mint egymillió felhasználóval az IFS-t vezető szállítóként tartják számon független elemzők az integrált vállalatirányítási (ERP), az eszközmenedzsment (EAM) és a szervizmenedzsment (ESM) megoldások piacán.

 

Az IFS arculati elemei a hátsó szárny függőleges légterelőin és a héjszerkezet tetején fognak megjelenni mindkét Sauber C35 autón, valamint a versenyzők overallján, Marcus Ericsson és Felipe Nasr sisakján, valamint a csapat ruházatán. Az első barcelónai téli teszt alkalmával a logók a Sauber C34-Ferrarin fognak megjelenni a 2016-os festéssel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.