Hirdetés
. Hirdetés

Az igazi biztonsági szoftver megvezeti a támadókat

|

Árnyékra vetődhetnek a hackerek a Mykonos védelmi rendszerével.

Hirdetés

Bosszantó, ha a magánember gépét fertőzés éri, ha pedig egy nagy cég rendszerébe törnek be, az óriási üzleti- és presztizsveszteséggel is járhat. A védelem tehát nem csak egy kipipálandó tétel az IT naplóban, hanem az is számít, hogy mennyire alapos és mennyire képes a támadási módszerek és hacker-trendek előtt járni.

 

 

A Juniper networks tulajdonába került Mykonos rendszert továbbfejlesztve olyan skálázható védelmi vonalat hozott létre, mely magára vonja a támadók figyelmét, de közben egyáltalán nem kínál valódi támadási felületet. A rendszer gyakorlatilag átveri a kiberbűnözőket, hogy miként, arról a ComputerWorld cikkében olvashatsz részletesen.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.